Stoelverhuur kapper

Wel eens van een stoelverhuur kapper gehoord? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd om kennis met ons te maken, want wij zijn een stoelverhuur kapper. Na onze ingrijpende verbouwing hebben we extra ruimte in onze salon gecreëerd, waardoor ambitieuze kappers en kapsters gemakkelijk een of meer stoelen bij ons kunnen huren. Samen vormen we een hecht team. Onze ambitie is om samen met u de beste kapsalon in Den Bosch te worden. En dat gaat ons lukken ook.

Wij willen alle mogelijke behandelingen aan gaan bieden aan mannen, vrouwen en kinderen

Het is de bedoeling dat we straks allerlei behandelingen aan gaan bieden. Zo kan de moderne vrouw straks bij ons als stoelverhuur kapper terecht voor verven, knippen, keratine behandelingen, highlights, lowlights, de beste kleurtechnieken, kleurherstel en balayage aan gaan bieden. Kinderen en mannen kunnen bovendien altijd bij ons terecht voor het knippen en stylen van het haar.

Wij geven ambitieuze zzp’ers de kans zich te ontwikkelen en aan de slag te gaan

Als stoelverhuur kapper bieden wij zzp’ers met ambities de kans om een stoel te huren en om als kapper of kapster aan de slag te gaan. Op die manier ontstaat meteen een prachtig en ambitieus team, dat mensen uit Den Bosch en omgeving straks op de beste manier van dienst kan zijn. Wij houden ervan om samen met andere ondernemers aan de slag te gaan. Ons pand is prachtig verbouwd en is er helemaal klaar voor. U als ambitieuze kapper of kapster ook?

Met stoelverhuur kapper kunt u prima een eigen klantenkring opbouwen

Met u als zzp’er willen we een dijk van een kapsalon in Den Bosch opbouwen. Kiest u ervoor een stoel bij ons te huren, dan krijgt u alle gelegenheid om een eigen klantenkring op te bouwen. U krijgt een eigen PIN- en boekhoudsysteem en gaat werken in een professionele omgeving met alleen maar specialisten. Mooier kan eigenlijk niet toch? Concreet zijn we dus op zoek naar gediplomeerde kappers of kapsters met een flexibele instelling en die zelfstandig kunnen werken. Van een 9 tot 5 mentaliteit hebben we hier in elk geval nog nooit gehoord. En die mentaliteit willen we zeker ook niet introduceren.

Stoelverhuur kapper

Doet u met ons mee?

Wilt u snel aan de slag in een prachtig verbouwde salon te midden van andere professionals? Aarzel dan niet en zoek zo snel mogelijk contact met ons. Vervolgens kunnen we snel om de tafel en spijkers met koppen slaan. Wij zijn er in elk geval klaar voor. Doet u met ons mee?